Kategoriler
Quick Links

Sepetim

Alışveriş sepetiniz boş!

Ara Toplam: 0,00 ₺
Toplam: 0,00 ₺

3000 ₺ ve Üzeri Siparişlerde Kargo BEDAVA !

İlk siparişinizi verin, müşterilerimiz arasına katılın

WhatsApp Destek Hattı
+90 530 950 83 85
İstek Listesi
Özellikler 
CAS Numarası: 36653-82-4 
Formülü: C16H34O 
Molekül Ağırlığı: 242,45 g/mol 
Yoğunluk: 0,811 g/cm3 
Erime Noktası: 49,3 °C 
Spesifikasyon Değerleri
ParametreDeğer
Saflık99,70%
Asit Değeri (mg KOH/g)0,01
Sabunlaşma Değeri (mg KOH/g)0,1
İyot Değeri (g I2/100 g)0,01
Erime Noktası (°C)50
Hidroksil Değeri (mg KOH/g)232
Çözeltisinin GörünüşüGeçer
GörünüşGeçer
ÇözünürlükGeçer
TanımlamaGeçer

Kullanım Alanları kozmetik endüstrisinde şampuanlarda bir matlaştırıcı olarak veya cilt kremleri ve losyonların üretiminde yumuşatıcı, emülgatör veya yoğunlaştırıcı olarak kullanılır.

Özel kimyasal ihtiyaçlarınız veya toplu alım teklifleri için lütfen bize ulaşınız. Whatsapp Destek Hattı

SETİL ALKOL %98 COSMETIC GRADE

  • Ürün Kodu: CAS Numarası: 36653-82-4

Lepus Kimya

786,24 ₺

Ürün Hakkında Soru Sor
Özellikler 
CAS Numarası: 36653-82-4 
Formülü: C16H34O 
Molekül Ağırlığı: 242,45 g/mol 
Yoğunluk: 0,811 g/cm3 
Erime Noktası: 49,3 °C 
Spesifikasyon Değerleri
ParametreDeğer
Saflık99,70%
Asit Değeri (mg KOH/g)0,01
Sabunlaşma Değeri (mg KOH/g)0,1
İyot Değeri (g I2/100 g)0,01
Erime Noktası (°C)50
Hidroksil Değeri (mg KOH/g)232
Çözeltisinin GörünüşüGeçer
GörünüşGeçer
ÇözünürlükGeçer
TanımlamaGeçer

Kullanım Alanları kozmetik endüstrisinde şampuanlarda bir matlaştırıcı olarak veya cilt kremleri ve losyonların üretiminde yumuşatıcı, emülgatör veya yoğunlaştırıcı olarak kullanılır.


Online Ödeme
Kolay İade
Teknik Destek
0/50 yorum
Yorum Yap
Doğrulama kodunu giriniz